tiistai 10. toukokuuta 2016

Eilen töihin päästyäni aloitin päiväni viikkaamalla lasten pesusta tulleita pyykkejä. Pelailun pelejä lasten kanssa, tai yhden lapsen kanssa 😃 
Myöhemmin kävin alakerran keramiikka pajassa, siellä lapset saavat taideterapiaa. 

Pyörä retkelle olleet palasivat 15 aikaan ja autoin auton tyhjentämisessä. Työpäivät ovat pääsääntöisesti aika rentoja. Lapsia kuskataan terapiaan, lääkärille, harrastuksiin, ym.
Lapsilla on omat puhtaana pitoalueet jotka vaihtuvat viikoittain
- eteisen lakaisu
- olohuoneen lakaisu
- keittiön lakaisu
- kenkien järjestely
- roskien vienti
Ja vaativin on pöydän kattamis ja putsaus vuoro 😊 Tämän vuoron jälkeen saa lapsi viikon vapaata tehtävistään. Koska se on vaativin.

Tänään menin aiemmin töihin ja kävellessäni puhuin puhelimessa äitini kanssa. Huomasin sivu silmällä että yksi tyttö käveli vierelläni, kun hieman hiljensi hiljensi hänkin, kun kiihdytin hänkin kiihdytti. Lopetettuani puhelun huomasin tutun tytön kulkevan vierelläni :)
Tyttö oli eri ryhmästä kuin missä minä työskentelen.
Kävelimme niitä näitä keskustellen matkan talolle. Oli mukava huomata olevansa ilmeisesti ihan ok seuraa 😆
Töihin päästyäni varmistin onko ok mennä alakerran keramiikka pajaan. Kävin maalaamassa savityöni ja maalaamassa yhden laatan loppuun. Pääsin touhuilemaan lasten kanssa siinä samalla.
Suunnittelin ja mietin huomista ruokaa, teen huomenna janssoninkiusausta ja jälkkäriksi pannaria. Täällä ei myydä valmiita peruna-sipulisekoitus pusseja joten huomenna aloitan ruoan teon hieman aiemmin 😀
Huomenna ennen töihin menoa käyn kaupassa ostamassa puuttuvat tarvikkeet, kuittia vastaan saan rahani pois. Olisivat jo tänään antaneet matkaani rahaa, mielestäni on helpompi kun minä omistani maksan ensin ja he antavat kuitin loppusummat minulle kun vien kuitin heille.
Sellaista siis luvassa toiseksi viimeiselle työpäivälleni Saksassa ☺️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti